MENÜ


                                                                                      
  


"A mi szakmánk nagy hatalommal ruház fel minket. Emberek mindennapjait tehetjük szebbé, őket magabiztosabbá, mert a szépség bennünk van, csak ki kell hozni magunkból!"

 

 

 • PINWHEEL
  2016-01-11 07:45:17

  Pinwheel festésMegérkezett egy újabb hajfestési őrület, a  Pinwheel, azaz „szélkerék” technika nagyszerűsége egyszerűségében és látványosságában rejlik. A Pinwheel hajfestési technika során nagyobb leválasztott panelekkel és általában egymáshoz közel álló árnyalatokkal dolgozunk, hiszen a technika lényege az, hogy a frizurát összefésülve remek színkompozíciókat hozzunk létre. A panelek és színek számának variálásában pedig csak a képzeletünk szab határt.

   

 • GRANNY HAIR
  2012-10-07 18:35:50

   LISSE DESIGN KERATIN TERÁPIA EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT.

  Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: A DAUEROLT, SZŐKÍTETT, RENDSZERESEN FESTETT HAJAK ÁPOLÁSÁRA KIMONDOTTAN AJÁNLOTT. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően. Hatása 3 hónapig tart.  

  COPACABANA MELÍR:  a napszítta hatást úgy érjük el, hogy a világosabb csíkok nagy többségében oldalra és a felülre kerülnek. Minden hajszínhez és hosszhoz illik. A lenövés nem látszik, így több hónapig is tart. 

               

   

    

      

      

                                                

Honlap készítés ingyen


Asztali nézet